shutterstock_491210032

Age protecting en wellness in één! Voor heel Uw lichaam met een kleurenpalet aan bodymaskers!

Wat is natuurlijke wellness?

Met de mineralen body maskers heeft Piroche een lichaamslijn van 100% natuurlijke werkstoffen. Het zijn maskers die speciaal voor het lichaam zijn ontwikkeld en zorgen er o.a. voor dat het vochtgehalte van de huid hersteld wordt. Er is gebruik gemaakt van klei met daarin vele mineralen. Dit zijn waardevolle voedingsstoffen voor de huid. Ze kunnen worden opgenomen door de huid, en zo de stofwisseling beïnvloeden. Dit zorgt voor o.a. een reinigend effect. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van vier verschillende maskers, met elk hun eigen eigenschap, kleur en geur, hierdoor kan elke behandeling worden afgestemd op specifieke behoefte. Denk aan behandeling voor onzuivere huid, verslapte huid (tijdens of na het afvallen) maar ook het kalmeren van een gevoelige, geïrriteerde huid.

Tijdens de behandeling kunnen de verschillende maskers worden ingezet en kan er op jouw  lichaam een mooi kleurenpalet ontstaan.

Om ervoor te zorgen dat jouw huid de werkstoffen optimaal uit de body maskers kan opnemen, wordt deze behandeling gecombineerd met een body scrub.

Wat is de werking van een mineralen body mask?

  • Het herstelt de balans van de stofwisseling
  • Stimuleert de celstofwisseling
  • Heeft een reinigend effect
  • Maakt de huid strakker door een hoog gehalte aan silicium (dit is een van de vele mineralen en heeft een verstevigende werking).
  • Mineralen worden opgenomen door de huid
  • Heerlijke moment van ontspanning.

Behandelingsduur: ca. 120 minuten.

piroche-logo-wit-final
doterra-wellness-advocate-white
caption-wit