shutterstock_263166245

Jouw voeten dragen je de hele dag door overal naar toe, dag na dag, week in week uit, jaar na jaar. Ondanks dat jouw voeten altijd voor je klaar staan, krijgen ze vaak niet de aandacht die ze verdienen.

Daarom hebben wij een heerlijke verwen behandeling voor jouw voeten!
Het is een heerlijke, ontspannende en verzorgende behandeling voor de voeten. Het brengt verlichting bij voetproblemen zoals: opgeblazen voeten, brandende voeten, transpirerende voeten, stijve voeten, verkrampte/pijnlijke voeten, extreem warme of koude voeten, kloven, maar ook fijn voor probleemloze voeten.

Tijdens de behandeling worden jouw voeten heerlijk gescrubd, zodat de overtollige huidcellen verwijderd worden. Hierdoor kan de huid de werkstoffen gedurende de behandeling beter opnemen, wat de huid ten goede komt. Na het scrubben komen de voeten heerlijk tot rust in een voetenbad met de voor jouw geschikte badolie.
Tijdens het voetenbad kan je heerlijk genieten van een lekker drankje.

Hierna volgt een voetpakking die speciaal voor jou is uitgezocht afhankelijk van waar de behoefte ligt. Deze pakking heeft 10 tot 15 minuten nodig om zijn werk te kunnen doen.
De voetbehandeling wordt afgesloten met een heerlijke massage van de voeten en onderbenen.

Na deze oppepper kunnen de voeten er weer tegenaan.

Het is eventueel mogelijk de behandeling uit te breiden met een pedicure behandeling en/of de nagels erbij te laten lakken.

Behandelingsduur: ca. 60 minuten.

piroche-logo-wit-final
doterra-wellness-advocate-white
caption-wit