De basis van de behandelingen gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om te komen tot huidverbetering. Dit zijn de onderdelen ontgiften, energie geven en cel vernieuwing. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de handen en verschillende apparatuur om het gewenste resultaat te behalen.

Wat is een energetische gezichtsbehandeling?

Op de gehele wervelkolom lopen energiepunten van alle organen. Door deze te prikkelen en te openen ontstaat er een goede doorbloeding. Dit geeft ontspanning en de huid neemt de werkstoffen waarmee tijdens de behandeling wordt gewerkt makkelijker op. Waardoor deze een diepere werking krijgen en je meer profijt van de behandeling hebt en deze werkt ook langer door.

De opening gebeurt met een cupping drainage. Hiermee worden vochtophopingen en afvalstoffen op een milde wijze afgevoerd. Je kan je voorstellen dat wanneer het lichaam vol zit met afvalstoffen/blokkades het lichaam ook niets ontvangen.

De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem  en verbetert de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingsstoffen. Dit leidt tot een mooie gladde, levendige, stralende huid die er jonger uitziet.

Na de energetische opening wordt, tijdens de gezichtsbehandeling, gewerkt met o.a. de cupping drainage om afvalstoffen en overtollige vochtophopingen af te voeren.

Dit geeft een duidelijk zichtbaar resultaat, zelfs na de eerste behandeling zie je veranderingen in het gezicht.

  • De jukbenen zijn beter zichtbaar en de kaaklijn is strakker.
  • De structuur en de kleur van de huid zijn weer fris en stralend.
  • Ook is het goed te voelen, de huid voelt glad aan, de onderhuidse verdikkingen zijn drastisch vermindert en vaak zelfs helemaal weg.

Meerwaarde voor jou:

  • betere doorbloeding voor zowel het gezicht en het lichaam;
  • betere lymfe doorstroming;
  • betere afvoer van afvalstoffen en vocht
  • de gezichtsbehandeling in combinatie met de opening geeft meer resultaat ten opzichte van klassieke behandeling en werkt ook langer door;
  • een mooie structuur en frisse uitstraling van de huid.