Massage Breda

Een heerlijk relax moment voor jezelf en even lekker ontspannen…

Voor dit arrangement nodigen wij je uit op onze luxe verwarmde massagetafel voor een rugscrub. Dit is een scrub op basis van suiker, verzorgende huidoliën en heerlijke geuren van citrus. Hiermee verwijderen we overtollige huidcellen.

Nu is het tijd voor de rugpakking, deze is op basis van diverse kleisoorten en oliën en zit boordevol  mineralen en voedende stoffen voor het hele lichaam. Tijdens de rugpakking krijgt u een heerlijk ontspannende nek/hoofd massage.

Na het verwijderen van de rugpakking volgt onze unieke Aromatouch behandeling. Dit is een behandeling van rug en voeten met 8 verschillende, zeer krachtige, essentiële oliën. Deze oliën ondersteunen het stress systeem, het immuunsysteem, het spier- en gewichtssysteem en de algehele balans van het lichaam.

Na deze weldaad aan huidbehandelingen, volgt de Relax & Calm sessie op het P.A.S. Therapie waterbed. Dit is een hele bijzondere ervaring, waarbij jij je laat meevoeren door muziektrillingen die diep doordringen in het hele lichaam. Deze sessie staat gelijk aan een aantal uren slaap, geeft een diepe ontspanning, het stimuleert de bloedsomloop en verbetert de bewegelijkheid.

Tot slot nog even rustig bijkomen met een glaasje water en je bent weer als herboren!