Een gezonde huid begint bij een goede reiniging. Zowel in de ochtend als de avond, ook als je geen make-up draagt.

Er zijn zeer veel reinigingsproducten op de markt, maar de ene reiniging is de andere niet en dat is ook van toepassing op de huid. Elke huid heeft zijn eigen behoefte.

Zelf zijn wij voor zo natuurlijk mogelijk en kiezen wij voor reiniging die vrij is van huid- en lichaamsbelastende stoffen. Deze vind je ook terug in onze praktijk.

 

De Facial cleanser van de Essential Skin care lijn maakt gebruik van de zuiverende eigenschappen van diverse essentiële oliën om de huid te reinigen en te versterken.

De essentiële oliën werken samen met andere natuurlijke ingrediënten om de huid op zachte maar effectieve wijze te reinigen

 

Een goed gereinigde huid heeft een heldere en gezond ogende teint.

Al honderden jaren gebruiken mensen essentiële oliën voor de huid vanwege hun reinigende, kalmerende en verjongende aard. Zowel de Facial Cleanser, als de andere producten in de Essential Skin Care lijn maken gebruik van CPTG®  (Certified Pure Therapeutic Grade®) essentiële oliën om de huid te reinigen, te voeden en bevorderen een frisse uitstraling.

 

De voordelen van de Facial Cleanser

  1. Wanneer je de dag wilt beginnen en eindigen met een schone huid, dan is de Facial Cleanser daar de aangewezen reiniger voor. Het helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en geeft een schone pure teint als resultaat. Gebruik het als frisse start van de dag of verwijder make-up en vuil aan het einde van de dag. Het geeft een extreem schoon en fris gevoel.
  2. Deze gezichtsreinigingsformule bevat ingrediënten van verschillende natuurlijke extracten die de huid reinigen maar ook kalmeren. Omgevingsfactoren, zoals het weer en dagelijkse werkzaamheden, airco en verwarming, kunnen de huid dof en grauw maken. De natuurlijke ingrediëntextracten in de Facial Cleanser helpen de huid aan een gezonde en levendige uitstraling. Yuccawortelextract en extract van de zeepbastboom zijn bijvoorbeeld rijk aan natuurlijke reinigers (saponinen genaamd). Door elke dag, 2x per dag, de Facial Cleanser te gebruiken, behoud je een stralende huid.
  3. Naast de nuttige extracten bevat de Facial Cleanser krachtige essentiële oliën zoals Melaleuca die door de zuiverende chemische componenten de huid kunnen zuiveren en verfraaien. De formule van de Facial Cleanser bevat ook essentiële olie van pepermunt die zowel verkoelend als verkwikkend is voor de huid. Bij gebruik van de Facial Cleanser kan je de genieten van de voordelen van es
  4. sentiële olie en de krachtige aroma’s.
  5. De Facial Cleanser is ontwikkeld voor het dagelijks reinigen van de huid, zowel in de ochtend als in de avond. Bij gebruik als start van de dag worden overtollige huidvetten en eventuele onzuiverheden, die zich tijdens het slapen op de huid verzameld hebben, verwijdert. Na een lange dag zal er veel vuil, make-up en ongewenste vetten op de huid verzameld hebben, daarom is het belangrijk de huid ook in de avond te reinigen met de Facial Cleanser.
  6. Naast pure CTPG ® essentiële oliën en de natuurlijke extracten helpen andere ingrediënten bij het verzorgen en kalmeren van de huid. De huid van het gezicht kan erg gevoelig zijn daarom is het belangrijk een milde maar effectieve Cleanser te gebruiken zodat de huid niet uitdroogt.

Belangrijkste Ingrediënten:

 

Melaleuca: Melaleuca olie wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten en
vanwege de zuiverende eigenschappen. Deze olie is ook verkoelend
en kalmerend.

Vitamin E: Staat bekend om het bevorderen van een gezond ogende huid.

Macadamia noten olie: Heeft een verzorgende werking op de huid en helpt de
Facial Cleanser vriendelijk en zacht te maken.

Pepermunt: Pepermunt olie is verfrissend en stimulerend voor de huid.

Sodium PCA: is afkomstig van proline, een natuurlijk aminozuur. Sodium PCA helpt de huid zijn natuurlijke
vochtbalans te behouden en zorgt voor een optimale huid barrièrefunctie.

Yucca wortel and extract van de Zeepboombast: Deze extracten zijn rijk aan natuurlijke reinigers die de huid
zuiveren en kalmeren.


Hoe gebruik je de Facial Cleanser

  • Breng de reiniging aan op de vingertoppen, ongeveer zoveel als een hazelnoot.
  • Verdeel dit over de vingertoppen en breng het aan op een vochtig gezicht, masseer licht in met cirkelvormige bewegingen.
  • Verwijder met handwarm water en een droog het gezicht met een handdoek.


Waarschuwing:

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Als huidirritatie optreedt, stop dan met het gebruik.

 

Tip:

Gebruik de Facial Cleanser samen met andere producten van het Essential Skin Care lijn, zoals de Pore Reducing Toner, Anti-Aging Moisturizer, Hydrating Cream, Invigorating Scrub en het Tightening Serum. Elk van deze producten maakt gebruik van hoogwaardige CPTG® essentiële oliën voor een optimaal resultaat.