Wij werken in de salon volgens het Anbos covid 19 protocol. Lees hier de maatregelingen

Lemon Kale Chips

Boerenkoolchips zijn een heerlijke en gemakkelijke manier om meer groenten in uw dieet te krijgen. Probeer dit recept voor originele gearomatiseerde boerenkoolchips of kruid ze op met andere kruiden en etherische oliën voor meer opties. Probeer knoflookpoeder, Parmezaanse kaas en citroenolie voor een Italiaanse twist, of komijn- en limoenolie voor chips in Mexicaanse stijl.

INGREDIËNTEN:

1 grote bos boerenkool, gewassen en in hapklare stukjes gescheurd2 eetlepels olijfolie
2 druppels Citroenolie
Zout peper

INSTRUCTIES:

Verwarm de oven voor op 95 graden
Was en droog boerenkool grondig
Combineer olijfolie en citroenolie in een grote mengkom
Voeg boerenkool toe
En zorg ervoor dat de boerenkool goed is bedekt met olie
Verspreid het op de bakplaat zodat het niet op elkaar ligt
Bestrooi met peper en zout
Bak 45-50 minuten op het middelste rooster of tot ze krokant zijn

 

Tip: Houd de kleinere stukjes in de gaten en haal ze eruit als ze eerder gaar zijn, anders zullen ze verbranden.