HD Clear ™ Facial Lotion is een lichte, niet-vette hydraterende crème die snel intrekt en een egale huidteint bevordert. Deze gepatenteerde formule is gemaakt met botanische extracten en essentiële oliën die volgens de CPTG® methode getest zijn. Het verbetert de huidtextuur, zorgt voor een optimale hydratatie en bevordert een heldere teint.

HD Clear ™ Facial Lotion bevat essentiële oliën van Melaleuca, Eucalyptus, Geranium, Ho Wood en Litsea, deze helpen om de huid vrij van onzuiverheden te houden, terwijl zwarte komijnzaadolie en een gespecialiseerde botanische mix de talgproductie reguleren, roodheden en puistjes helpen verminderen. De crème heeft een verfrissende geur en voelt ongelooflijk licht aan bij het aanbrengen, ondanks dat het een lichte crème is geeft het een diepe hydratatie en voedt het de onrustige huid optimaal. Deze natuurlijke, geavanceerde formule pakt alle factoren aan die bijdragen aan een onrustige huid, ondersteunt een gezonde huidbarrière en verbetert de huidtextuur voor een heldere, egale teint.

GEBRUIKSAANWIJZING
Breng een kleine hoeveelheid, ongeveer ten grootte van een erwt, aan op een schoon gezicht en hals in een opwaartse cirkelvormige beweging, tot het is opgenomen. Gebruik zowel in de ochtend als avond. Gebruik voor het beste resultaat in combinatie met HD Clear ™ Foaming Face Wash en Topical Blend