Well-Being Therapeut

Miriam Duijvestijn is oprichter van Mira Mi Beauty & Well-Being. Naast Well-Being therapeut is Miriam erkend leermeester voor leerlingen van de opleiding schoonheidsspecialiste, penningmeester voor Cidesco sectie NL en strijd zij voor de kwaliteit van het beroep schoonheidsspecialist door zich actief in te zetten voor verschillende brancheverenigingen.

Natuurlijke voeding, mindfullness en spiritualiteit. Het is mij in mijn jeugd allemaal met de paplepel ingegeven. Ook mijn opvoeding vanuit holistisch oogpunt en het feit dat ik in mijn jeugd al veel over bewustzijn en gezond leven mee heb gekregen, heeft mij tot deze missie geleid. Overigens kom ik gewoon letterlijk en figuurlijk met de voeten uit de klei (Flevopolder) en ben ik redelijk nuchter van aard😊

Met meer dan 21 jaar ervaring als schoonheidsspecialist, vele studies en een invoelend vermogen, kan ik een lichaam ‘lezen’ en aanvoelen. Aandacht, focus en liefde zijn de ingrediënten voor een behandeling die nog lang nawerkt. Het is mijn missie om jou te geven wat jouw lichaam of huid nodig heeft waardoor je niet alleen gaat stralen, maar dat je huid en lichaam ook energieker voelt doordat afvalstoffen worden afgevoerd.

Lichaamsbehandelingen en massages zijn in mijn optiek onmisbaar voor een gezond en gebalanceerd leven. Je komt er beter door in je vel te zitten, bent beter bestand tegen stress en daarmee versterk je je immuunsysteem. Uiteraard draagt een gezonde leefstijl daar aan bij. Mijn kennis over gezondheid en een gezonde leefstijl deel ik graag met je.

Ieder mens is anders, dus mijn behandelingen zijn ook niet standaard. Ik kijk, voel en luister wat jouw lichaam nodig heeft.

Certificaten

Afspraak maken Terug naar overzicht