Ben je op zoek naar een effectieve behandeling die goed is voor spier- en bindweefsel? Heb je last van spier- en/of rugklachten en ben je benieuwd hoe cupping in Breda je daarbij kan helpen? Kies dan nu voor onze machinale cupping bij Mira Mi Beauty & Well-Being.

De vele voordelen van deze populaire behandeling hebben een langdurig effect. Cupping stimuleert de bloedstroom en zorgt ervoor dat afvalstoffen loskomen. Zo worden afvalstoffen op effectieve wijze uit het lichaam verwijderd. Het resultaat? Gezonder weefsel én een huid die er gelijk beter uitziet

Bekijk resultaten

 

Cupping Breda

De voordelen van een cupping in Breda

Bij Mira Mi Beauty & Well-Being kun je een hoogwaardige en veilige machinale cupping behandeling ondergaan. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van cupping in Breda. Een cupping behandeling heeft indrukwekkend veel voordelen. Door het ondergelegen weefsel omhoog te trekken, werkt cupping als een effectieve massage die pijn en zwellingen kan verminderen. Spierknopen en andere blokkades kunnen worden verminderd en verkleefd littekenweefsel kan los worden gemaakt. Ook is de werking van deze behandeling ontstekingsremmend.

Bekijk behandelingen

Cupping Breda

 

Cupping behandelingen bij Mira Mi Beauty & Well-Being in Breda

Kies bij Mira Mi Beauty & Well-Being uit een mooi aanbod behandelingen waarvoor we machinale cupping gebruiken, namelijk:

  • Cellulite Away: een losse behandeling of kuur van 10 behandelingen. Je krijgt gladde benen, een soepelere huid en een verbeterde bloedcirculatie.
  • Bio Energetic Facial: een gezichtsbehandeling in Breda die bestaat uit 3 belangrijke onderdelen: ontgiften, energie geven en cel vernieuwing.
  • Natural Facelift: voor een gelifte en stralende huid waardoor je make-up beter tot zijn recht komt.
  • Bodydrainage: stimuleert het lichaam om afvalstoffen af te voeren via de lymfebanen. 
  • Relax Your Back: een behandeling voor pure ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels in de rug. Dit is ook uitstekend te combineren met een massage in Breda!
  • Ondersteuning bij Lipoedeem: een intake met jaartraject om klachten effectief te verminderen, zodat je beter in je vel zit en gaat stralen!

Maak nu een afspraak bij Mira Mi Beauty & Well-Being voor cupping in Breda! Je kunt je afspraak zelf inplannen via ons online afsprakensysteem. Graag tot ziens in de salon!

Neem contact op