Ben je op zoek naar een unieke gezichtsbehandeling in Breda, die zorgt voor een stralende huid en het terugkomen van uw natuurlijke glow? Kies dan voor een gezichtsbehandeling in Breda bij Mira Mi Beauty & Well-Being! Wij hebben een uniek kennismakingsaanbod als je ons voor de eerste keer bezoekt. We geven je graag advies en werken samen met jou aan een optimale huidconditie. Zo kunnen we je helpen om je rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Bovendien zorgt onze gezichtsbehandeling voor een egale huid en liftend effect in het gezicht.

Bekijk behandelingen

 

 

gezichtsbehandeling breda

Meet & Treat Facial gezichtsbehandeling in Breda

De Facial Basic behandeling is een heerlijke, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling. Tijdens deze intake behandeling maak je kennis met ons en onze werkwijze. We gebruiken producten die afgestemd zijn op jouw huidtype. Bovendien ontvang je advies om het resultaat van de gezichtsbehandeling in Breda zo lang mogelijk vast te houden. De behandeling begint met een persoonlijke huidanalyse, reiniging van het gelaat door het verwijderen van overtollige huidcellen en je krijgt een korte dieptereiniging. Daarna krijg je een masker, een machinale cupping behandeling, een serum en dag/nachtverzorging. 

Kies je voor de Facial Advanced behandeling? Dan krijg je alle elementen van de Basic behandeling, maar wordt ook je bovenlichaam meegenomen. Het behandelen van het bovenlichaam zorgt voor een langdurig effect van de behandeling. 
Lees meer

De voordelen van de Meet & Treat behandelingen

gezichtsbehandeling breda

De behandelingen bieden je volledige ontspanning en tijd voor jezelf. Bovendien is het zuiverende effect direct zichtbaar na één behandeling! Weet je nog niet precies welke behandeling bij je past? Dan kun je ook kiezen voor een gratis adviesgesprek van ca. 30 minuten.

Kies nu voor een gezichtsbehandeling in Breda bij Mira Mi Beauty & Well-Being en maak kennis met ons geweldige Meet & Treat aanbod. Naast ons kennismakingsaanbod bij je eerste bezoek, kun je kiezen uit twee effectieve gezichtsbehandelingen.
Bekijk prijzen

 

Bio Energetic Facial & Natural Facelift gezichtsbehandeling in Breda

De behandeling Bio Energetic Facial bestaat uit 3 belangrijke onderdelen: ontgiften, energie geven en celvernieuwing. Het prikkelen en openen van energiepunten stimuleert een goede doorbloeding en de afvoering van afvalstoffen. Wat is het resultaat van deze behandeling?

  • Een fris en stralend uitziende huid die glad aanvoelt
  • Strakkere kaaklijn en beter zichtbare jukbenen
  • Langdurige verbeterde afvoer van vocht en afvalstoffen

Je kunt ook voor onze krachtige Natural Facelift behandeling kiezen. Deze gezichtsbehandeling geeft je een gelifte en stralende huid voor een gezellig feestje of belangrijke dagen waarvoor je huid een oppepper kan gebruiken! De huid wordt soepeler en gladder, waardoor make-up beter tot zijn recht komt. Ook voor een heerlijk ontspannen massage in Breda en cupping in Breda kun je bij ons terecht.
Neem contact op