Voor een massage in Breda kun je uitstekend terecht bij Mira Mi Beauty & Well-Being. Ontdek nu onze ontspannende massage behandelingen die zorgen voor pijnvermindering, verbeterde bloedcirculatie en afvoering van opgehoopte afvalstoffen. Kies bijvoorbeeld voor onze Bio Energetic Facial, Bodydrainage, Cellulite Away of boek een korte manuele massage in Breda! Door onze combinatie van manuele massage en cupping massage worden spieren en bindweefsel effectief losgemaakt.

Je kunt bij ons terecht voor een manuele massage. Door middel van diverse massage grepen op basis van jouw behoefte kun je heerlijk ontspannen!

Bekijk behandelingen

Massage Breda

Bodydrainage massage in Breda

De behandeling Bodydrainage is een wellness lichaamsbehandeling op topniveau! Het zorgt voor een diepe, ontspannende en langdurig reinigende werking. Het is als het ware een grote schoonmaak van het lichaam. Het lichaam krijgt meer energie door het herstellen van de balans en activeren van de cellen. Zo kunnen ook eventuele lichamelijke klachten worden verminderd. Ben je benieuwd naar het volledige resultaat?

  • Volledige ontspanning
  • Betere afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Stress en blokkade vermindering
  • Langdurig profijt van de effecten

Een bijkomend voordeel van deze behandeling is een stralend gezicht, zonder dat je een gezichtsbehandeling in Breda hebt gehad!

Bekijk resultaten

 

Massage Breda

Cellulite Away massage in Breda

Als je last hebt van putjes in uw benen, huidverslapping en/of pijnlijke, vermoeide of zware benen, dan heb je mogelijk last van cellulite. Cellulite, of sinaasappelhuid, wordt beïnvloed door diverse factoren en kan zeer hardnekkig zijn. Mira Mi Beauty & Well-Being heeft een eigen effectieve massage in Breda die bestaat uit:

  • Diepe manuele massage
  • Machinale cupping
  • Toepassing van essentiële oliën
  • Lymfedrainage en bindweefselmassage 

Voor een optimaal resultaat kun je voor een kuur van 10 behandelingen in 5 weken tijd kiezen. Je krijgt ook een verzorgingsset ter waarde van € 161 voor thuis. Na 5 weken kun je, afhankelijk van je behoefte en lichaamstype, een of twee keer per maand een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren.

Bekijk prijzen

 

 

Unieke massage in Breda bij Mira Mi Beauty & Well-Being

Bij Mira Mi Beauty & Well-Being kun je terecht voor een unieke ervaring tijdens een massage. Veel van onze behandelingen bevatten namelijk cupping als onderdeel. Wil je genieten van de voordelen van zowel een massage als cupping in Breda? Dan kun je uit een van onze behandelingen kiezen. Weet je nog niet zeker welke behandeling het best bij je past? Dan kun je ons altijd om advies vragen. Je kunt hiervoor eenvoudig een intakegesprek inplannen. Dit gesprek en onze behandelingen plan je eenvoudig zelf in via ons online afsprakensysteem!

Neem contact op